6 Mart 2015 Cuma

KİRLİ KUMPASIN ARKA PLANINA DAİR GÖRÜNTÜLER...

biliyorsunuz geçtiğimiz hafta Meksikalı bir spor yazarının İletişimspor'a dair verdiği söyleşiyi yayınladık. her ne kadar takımımızın dünyanın öbür ucunda konuşuluyor olması bizleri gururlandırsa da söyleşide yer alan, takımımızın yıldız oyuncularına yönelik mesnetsiz iddialar gerek kamuoyunu gerek camiamızı derinden yaraladı.

derhal Meksika'ya gönderdiğimiz arkadaşımız Mahmut Bavulsu, ülkede Juan Alvaro adlı bir gazetecinin bulunmadığını ortaya çıkardı. bununla da yetinmedi, söz konusu söyleşinin takımımızın birlik ve bütünlüğünü bozmaya yönelik bir girişim olduğunu, oyuncularımızı lekelemek için hazırlanan bir kumpas olduğunu, niyetin futbolcularımızla yönetimi birbirine düşürmek olduğunu görüntülerle kanıtladı.

Bavulsu'nun ulaştığı görüntüler, söz konusu söyleşinin bir kumpas olduğunu ortaya koyuyor: "karanlık güçler"in adamlarının ünlü teknoloji uzmanı ve cast ajansı sahibi Cemal Demirtoynak'la yaptıkları görüşmede Demirtoynak'tan kat'i bir red cevabı almaları üzerine daha sonra gazeteci kılığına girmiş biriyle anlaşarak söz konusu söyleşiyi gerçekleştirdikleri açıkça ortada.

kirli kumpasın arka planını sunmayı borç biliyoruz.




16 yorum:

Hazım Ogan Malatyalı dedi ki...

Bu tamamen Pensilvanya'daki malum kişinin yönetimi çatırdatma planıyla ilgisi olmadığını ispatlamak için üretilmiş bir algı operasyonunun ürettiği bir vidyodur. Buna kargalar bile güler.

Arzu Enteltaşkafa dedi ki...

Tek bir kişinin adıyla birlikte soyadının da geçmesi dikkat çekici. Bence sivil yöneticilerin gözlerini yavaş yavaş ülke yönetimine diktiğinin göstergesidir bu vidyo.

Abdülkerem Selfi dedi ki...

Hamit abimizi astılar, Sami abimizi zehirlediler, Hüsnü abimizi yedirmeyeceğiz!

river plate in eski yedi numarası dedi ki...

bitirelim diyeni tanıyorum...adres verebilirim..

isyankar_44 dedi ki...

Ya kusura bakmayın, Hüsnü Abbas gerçek bir efsane iken Kıvanç denilen arkadaş kendisini efsane ilan eden bir düzenbazdır. İtibar etmiyorum ben bu görüntülere. Hüsnü Abbas gibi yıllarını bu sahalara vermiş birisiyle adının anılması bile hoş değil. Ne yapmış Kıvanç yahu? Kendisini forvet ilan edip geçti ileriye. Gol mü diyorsunuz? Forvete kimi koysan atar yahu o kadar. Mesela Sezar orada oynadığından daha mı az attı? Fantastik pasları ya da golleri mi var? 1-2 tane denk gelince aynı şeyi elli defa deneyip atamıyor adam.

Kusura bakmasın da Hüsnü Abbas'ı ancak şu anda oynamayan Ümit Kıvanç'la, efendim Ömer Laçiner'le aynı teraziye koyabilirsiniz. Belki yanlarına Erdoğan ve Kerem Beyler de gelebilir.

Yeni yönetim çalışkan, azimli ve istekli. Bundan yana sıkıntı yok. Rasyonel çalışmalarını takdir ediyorum. Ama Kıvanç Koçak denilen arkadaş kendisini bu rasyonellikten sıyırarak efsane konumuna koydukça insanın isyan edesi geliyor. Can Belge'yi de alet edecek bu gidişle.

güvenç akkoçlu dedi ki...

ya sen kimsin be kardeşim? git isyanını başka yerde yap. adam tarihe geçmiş; rövaşata golü atmış, bir maçta 7 golü var, dötüyle bile (afedersin admin) gol atmış, adamın dediği laflara bak. isyankar efendi sen de biraz tarihe bak, hadi.

dicle nehir dedi ki...

hahaha, sezar beyin paralı askerleri dolduracak demek burayı. geçen sene parayla şikeyle şampiyon olduğunu herkes biliyor be kardeşim

ender yaytaç dedi ki...

arkadaşlar hedeften sapıyorsunuz bence bu olsa olsa müçü bey'dir. geçen rüyamda onu gördüm zaten, anlattırmayın şimdi

özer cinner dedi ki...

@güvenç kardeşim eksik bilgi vermişsin, 7 gollük rekorunu 8 golle tekrar kırmıştı "İletişim'in çocuğu Kıvanç": http://iletisimspor.blogspot.com.tr/2013/05/2013-20-hafta-puan-durumu.html

isyankar_45 dedi ki...

Bırakın bu işleri efendiler. Bu gözler 9 gol atanı da gördü, orta sahadan aşırtma atanı da. Tek başına maç alanı da gördü, herkesi çalımlayıp gol atanı da. Hiçbirinin ismini de vermeyeceğim. Çünkü kalkıp da onun bunun askeri diye tanımlarsınız bizi.

Sezar Bey'in askeri değiliz efendiler. Kimsenin de askeri değiliz. Adil ve eşit olmayı dileyen futbol sevdalıları derler bize.

17:46, 17:47, 17:49 ve 17:53'te ardı ardına mesaj atan Küçük Kıvanç Koçaklara da selam olsun.

Asosyeyşın Futbol dedi ki...

top da bahane... laflar, rol çalmalar şahane... kıvanç bey geçen hafta maçta ne yaptıysa odur hülasası... ağzıyla kuş tutsa fazlası yok... biraz İnanç beyden örnek ve feyz alsa ya... hadi Sezarbey Canbey'in kayıtlı şampiyonlukları var... onun ötesi 1960 öncesi Türkiye Ligi oluşmadan futbol (pardon İstanbul) efsaneleri gibi... laf... laf...laf...

Nerde Beleş dedi ki...

Yavv bırakın bu eskimiş lakırdıları, parelel-iktidar çatışması bunlar, gelip geçer... Mücübey iddia kaybetmiş...Hüsnübey ve avanesine yemek ısmarlıyormuş diyorlar doğru mu...? Eskiden halısahada iddaya girer kaybederdi hepimiz tatlı yerdik ne günlerdi o günler...

Hazım Ogan Malatyalı dedi ki...

Hocaefendinin sesi çıkmadığına göre bu işlerin arkasında o var. Eşbaşkanları ayrı düşürüp yönetime adam sokacağını anlamıyor musunuz ey delikanlı topçular? Hadi tahmin oyunu oynayalım, sizce kimi getirecek yönetime? Hüsnü Paşa mı? Hah hah hah... Yanıldınız. Paşa arka planda kalmayı tercih eder. Oraya gelecek kişi... Hadi söylemiyim... Ama bir ipucu vereyim... Aman ne vericem!

sudem bahar dedi ki...

hazım bey, açık konuşun kamuoyunu merakta bırakmayın

Admin dedi ki...

@isyankarkaçsaartık yönetim kurulumuz gerekli incelemeleri yapmış, söz konusu mesajlarla Kıvanç beyin IP no'su arasında en ufak bir benzerlik bulamamıştır. kamuoyuna saygıyla duyurulur

alduhaksli dedi ki...

Göz göre göre kirli kumpaslarını gerçekleştirdiler ve hepimiz göz yumduk. Kıvanç Koçak Bey aylardır yok ortada, kimse de ne oluyor diye sormadı. Şimdi de Hüsnü Abbas Bey sakatlık bahanesiyle oynamıyor.

Neden susuyorsunuz? Sıra size geldiğinde mi konuşacaksınız? Ben bir futbolsever olarak bir açıklama bekliyorum.