18 Nisan 2014 Cuma

Mahmut Bavulsu Bildiriyor / HOCAEFENDİ SUÇÜSTÜ GÖRÜNTÜLENDİ

Mahmut Bavulsu
Fazla söze gerek yok. Mahmut Bavulsu'yu tebrik etmekten başka. Bu kez büyük bomba patlıyor. Binbir zorluğu aşarak, kameramanıyla birlikte Hocaefendi'nin inine giren Bavulsu esrarengiz ilişkileri ve para alışverişini görüntüledi. Görüntülerde hocaefendinin oldukça genç ve sağlıklı görünmesi dikkat çekerken, Hüsnü Paşa'nın adeta burnunun dibine kadar sokulmuş olduğu da gözlerden kaçmadı...   
Şimdi, bu haber üzerine Pensilvanya'dan nasıl tepkiler geleceği merak konusu. Hükümet yetkilileri ise görüntülerle ilgili olarak, "Bunları zaten biliyorduk, iş ispata kalmıştı, o da oldu artık. İnlerine gireceğiz dedik, girdik. Artık taviz yok, mücadelemiz kararlılıkla sürecek. Bundan sonrası kamuoyunun takdiridir," demekle yetindi. Soru almak istemediğini söyleyen yetkili, "Neyin, ne olduğu ortada arkadaşlar. Kamuoyu takdir edecektir, bu konuda fazla konuşmak istemiyorum," dedi.



20 yorum:

kahtalı fıçı dedi ki...

Vay be, memleket ne hale gelmiş

gargamel dedi ki...

Sorma kahtalı bu ülkenin çivisi çıkmış

Naslı Ilıca dedi ki...

Bakalım hocaefendi buna nasıl bi muta nikahı yapacak

Alkan Söymen dedi ki...

Mülaane Naslı hanım mülaane!

Emel Panter dedi ki...

Bu filme beraber gidelim mi Bahattin bey? Hakkında çok güzel yorumlar okudum.

Quataxmî dedi ki...

1/ Gösterdiğin ayakkabı kutusu 45 numara ayakkabıya ait. Hocaefendi 38 giyer, narindir. Yalanın batsın. Sen de batacaksın!

Quataxmî dedi ki...

2/ Quataxmî hiçbir zaman yeşil üstlük giymedi, hiçbir sahadan kaçmadı. Quataxmî'yi arayacaksan karanlıkta değil yanıbaşında ara!

umit dedi ki...

Uzun araştırmalara dayanarak, her şeyi vesikalarıyla ispat ettiğim açıklamamamın, meçhul kimselerce silinmiş olduğunu müşahade ediyorum. Malumatım dahilinde kimse kimseyle paket değiştirmemiş, sırt çantası taşımamış, Hüsnübey ile son 27 sene içerisinde temas etmemiştir. Cuma günü her şey ortaya çıkacaktır.

Kamil Dişsiz dedi ki...

Bi de ne oynadığını görsem dişimi kırıcam valla...

umit dedi ki...

Değerli kamuoyu, dünyaca ünlü haber ajansının haberini sunuyorum. Sanırım başka söze gerek yoktur:

FLAŞ... FLAŞ... FLAŞ...
BÜYÜK TERTİP!
Ahşap analizinde, videodaki masa genç ikilinin özel çalışma ofisindeki masayla eşlendi. Uzmanlar, "Bu video montaj, masa ikiliye ait" dediler.

bahattin tuman dedi ki...

ya emel hanım bi gidin ya

nagiş kartonpiyer dedi ki...

ümit hocaefendi, adı bilinmeyen bir video şirketine 50 doları vermiş, montaj diye rapor almış, hahahaha

ismail sayar dedi ki...

yahu hadi montaj diyelim de olmayan görüntüden nasıl montaj olacak ümithocaefendi? demek ki bu görüntüler var işte: para alışverişi olsun, Suat A.'yla temaslar olsun, Hüsnü Paşa'nın dibine sokulmak olsun... senin ağına düşen çocuklarımıza üzülüyorum.

rıtvan diladam dedi ki...

quataxmi'nin kaçışına bakın hele. yine de kondisyonu eksik bence, kadroda zor yer bulur kendine

Emel Panter dedi ki...

gidicem zaten siz de gelin diyorum bahattin bey.

Tuuba Tekerlek dedi ki...

quataxmi kıvanç beymiş diyolar?

Kekrem Samanlı dedi ki...

Şeytan kırk kılığa girer, dışında sanırsın içinden çıkar. (İnanmayan Exorcist'i seyretsin. Gerçi onlar Hıristiyan ama hem bizde hoşgörü var hem de şeytan aynı şeytan.) Şeytana kilit olmaz. Onlar olmayanı var gösterir, olmayan görüntüden montaj yaparlar. (Hocaefendi'nin Seattle vaazından, s.376.)

Kemal Perinçsiz dedi ki...

Kekrem Hocam sizin yayınınız var mı, varsa nereden alabiliriz?

Güzide Üçsıfır dedi ki...

Merhaba, ben Kekrem Bey'in sekreteriyim. DNS değiştirip, Hocax kurmanız, çanak antenini güneydoğu 42.5'e çevirip UHFC 75. kanala ayarlamanız, win8.3 veya OSX10.9 ile login yapıp çıkmanız, tekrar girmeniz gerekiyor. Sonra cillop gibi izlersiniz.

Kemal Perinçsiz dedi ki...

Güzide Hanım, dediklerinizi aynen yaptım, bende Hüsnü Paşa'nın banyo görüntüleri çıkıyor!